slider-lklk

Najava LKLK 2014

Ovom prilikom najavljujemo da će se ove godine 24. i 25. listopada održati 5. konferencija na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Pozivamo sve zainteresirane predavače da svojim predavanjima i/ili radionicama doprinesu konferenciji. Teme su slobodnog karaktera, ali očekuje se da se zadrže unutar spektra Free/Open Source pokreta te srodnih tema.

Nakon četiri uzastopne godine održavanja konferencije ove godine vraćamo se u malo svježijem izdanju uz par malih promjena.

 

Osim promjena imena u rekurzivnu LKLK kraticu što je naslijedilo nakon što se od ove godine LKLK odvojila od LinuxLab inicijative te postala zasebna konferencija. Radilo se i na izgradnji novog identiteta konferencije kako grafički tako i u socijalnim mrežama. Od sada moguće nas je pratiti na socijalnim mrežama kao što su facebook, twitter, google+, našoj web stranici te ostalim servisima za streamanje koji će se naknadno upogoniti.

 

Unatoč promjenama LKLK Konferencija Linux Korisnika ( LKLK ) ostaje pri ideji i želji za promocijom slobodnog softvera i alternativnih operacijskih sustava kao što je to bilo svih ovih prethodnih godina.

 

Svi koji su zainteresirani za navedene teme slobodni su nas doći posjetiti i prisustvovati zanimljivim predavanjima koje će nam naši predavači prirediti.

 

Ostale informacije biti će naknadno objavljene.